Основні страви
Філе фермерського курча
Смажене на грилі з картопляним пюре на шпинатному соусі
Вихід: 300 гр
Медальони з телятини по-Флорентійськи
З карамелізованим яблуком, картопляним пюре та грибним соусом
Вихід: 300 гр
Лосось з аспарагусом та вершковим рисом
Мариноване в запашних травах філе лосося, подається з аспарагусом та вершковим рисом, приготовлене на Ваш вибір: - на грилі / на пару
Вихід: 250 гр
Біфштекс з лосося
Подається з трав`яним маслом та картопляним пюре
Вихід: 250 гр
Дорадо гриль під соусом песто
подаємо з рисом арборіо та лимоном гриль
Вихід: 300 гр
Бистекка да Верчелли
Рублений біфштекс з чотирьох видів м`яса з сиром Дор Блю та картопляним пюре
Вихід: 300 гр
Телятина з грибами
у вершково-грибному соусі з картоплею пюре / або з домашньою пастою
Вихід: 300 гр
Смажена скумбрія з вершковим рисом та шпинатним соусом
Вихід: 250 гр.